BurgerBurgerCloseClose

SUrt eller SUcces

23-09-2015

Hvordan får vi bedre samarbejdsudvalg - hvordan bruger vi vores positive erfaringer til at skabe et endnu bedre SU fremadrettet? Det spørgsmål er tre SU'er i gået i gang med at besvare sammen med Samarbejdssekretariatet og PD Academy i projekt "Det gode samarbejde".

Før sommerferien tilbød Samarbejdssekretariatet alle de statslige arbejdspladser at deltage i projektet - og rigtig mange viste interesse - hvilket gav Samarbejdssekretariatet et positivt problem med at vælge tre SU'er. For at få så forskellige arbejdspladser med i projektet som muligt er arbejdet nu gået i gang på Elsesminde Produktionshøjskole ved Odense, Hovedsamarbejdsudvalget i SKAT samt det centrale samarbejdsudvalg på KTS (Københavns Tekniske Skole).

Gennem tre workshops udfordres vaner og forforståelser om arbejdet i SU, problemer i baglandet og samspillet mellem ledelse og medarbejderne mv. For de tre SU’er er projektet således en mulighed for at blive klogere på egen praksis. Samarbejdssekretariatet håber at projektet kommer til at bidrage til bedre rådgivning og til at forbedre det nuværende kursuskoncept når erfaringerne skal spredes.

Gå til indkøbskurven...