BurgerClose

Samarbejdssekretariatets kurser

SU skal gøre en forskel på arbejdspladsen! Dette kræver dog at medlemmerne er klædt godt på til opgaven, hvilket Samarbejdssekretariatets forskellige kursustilbud sikrer. Lad SU-udvalget blive et aktiv bidrag til udviklingen på jeres arbejdsplads. Lær Samarbejdsaftalen at kende og bliv dygtige til at samarbejde i jeres SU-udvalg.

Vi arrangerer kurser for medlemmer, suppleanter, sekretærer for SU-udvalg samt andre med tilknytning til samarbejdsudvalg i staten.

På kurserne bliver I inspireret til at forbedre dialogen og styrke samarbejdskulturen på jeres arbejdsplads. Vi har både kurser for nye medlemmer og kurser, der er målrettet det erfarne SU-udvalg, der gerne vil dykke ned i et eller flere emner ved SU-arbejdet. Vi tilbyder også kurser, der har fokus på SU som aktør i forhold til arbejdspladsens udvikling i forbindelse med omstillingsprocesser, tillid og trivsel samt at have en konfliktrummelig kultur på arbejdspladsen.

Hvis I ønsker at sætte fokus på jeres interne SU-arbejde, bistår vi gerne til evalueringen af jeres SU's arbejde samt afholder et kursus, der sætter fokus på SU som et dialogforum med plads til forskellige perspektiver på arbejdspladsens udvikling.

Alle vores kurser bliver målrettet netop jeres arbejdsplads og samarbejdsudvalg. Deltagerne bliver udfordret og forventes at deltage aktivt. Vi gennemfører kurserne med korte energigivende oplæg, der slutter før de bliver kedelige, og med opgaver, der udfordrer og involverer alle. I vores kurser går der en rød tråd fra Samarbejdsaftalen ned til den enkelte undervisningsmetode.

Vores undervisere er eksperter i Samarbejdsaftalen og har stor erfaring med samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere på statslige arbejdspladser.

Kontakt os også meget gerne hvis I har en forespørgsel om et bestemt tema.

I kan læse mere om de enkelte kurser her:

Kurser for nyudpgede medlemmer af SU

Kurser for det erfarne samarbejdsudvalg, der ønsker at komme i dybden med udvalgte dele af SU-arbejdet

Kurser for det erfarne samarbejdsudvalg, der ønsker at være en aktør ift. arbejdspladsens udvikling

Kurser for samarbejdsudvalg, der ønsker at udvikle udvalgets interne samarbejde

Evaluering af SUs arbejde

Kurser

Alle arbejdspladsrettede kurser afholdes pt. som fysiske kurser. Vi har derfor opstillet en række krav til såvel arbejdsplads, deltagere såvel som til vores undervisere for at sikre, at undervisningen kan gennemføres på forsvarlig vis.

Se vores Covid-19 retningslinjer her

Ny i SU?

Hør mere om udbytte af kursus i Samarbejdsaftalen.

Ny i SU?

Kursuskoncept

Download beskrivelsen af Samarbejdssekretariatets kursuskoncept her

Gå til indkøbskurven...