BurgerClose

Virtuelle SU-kurser

Virtuelle SU-kurser

Kurset ”SU med Succes” for nye SU-medlemmer, afholdes i øjeblikket som et virtuelt kursus. Vi forventer tidligst at kunne afholde åbne kurser med fysisk fremmøde, til april 2021. SU-kurser på arbejdspladsen afholdes fortsat med fysisk fremmøde, efter aftale.

Læringsmålene er de samme som kurser med fysisk fremmøde, og kurset overholder §11 i Samarbejdsaftalen.

Tilmeld dig via kursuskalenderen og læs mere her

Samarbejdssekretariatets kurser

Lad SU-udvalget blive et aktiv bidrag til udviklingen på jeres arbejdsplads. Bliv dygtig til at samarbejde i jeres SU-udvalg, og kend din samarbejdsaftale på et af vores kurser.

Vi arrangerer kurser for medlemmer, suppleanter, sekretærer for SU-udvalg samt andre med tilknytning til samarbejdsudvalg i staten.

På kurserne bliver I inspireret til at forbedre dialogen og styrke samarbejdskulturen på jeres arbejdsplads. Vi har både kurser for nye medlemmer og kurser designet til jeres samarbejdsudvalg og arbejdsplads.

Vi bistår også gerne til evalueringen af jeres SU's arbejde samt afholder kurser om aktuelle problemstillinger så som omstillingsprocesser samt tillid og samarbejde.

I kan læse mere om de forskellige typer af kurser i menuen til venstre. Kontakt os også meget gerne hvis I har en forespørgsel om et bestemt tema.

På alle vores kurser bliver I som deltagere udfordret og skal deltage aktivt. Vi gennemfører kurserne med korte energigivende oplæg, der slutter før de bliver kedelige, og med opgaver, der udfordrer og involverer alle. I vores kurser går der en rød tråd fra Samarbejdsaftalen ned til den enkelte undervisningsmetode.

Tilmeld dig på kurser her

Effekt af SU-kurser

Et SU-kursus giver SU øget arbejdskvalitet. Det er en af konklusionerne i en effektmåling som Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) har gennemført for Samarbejdssekretariatet af sekretariatets kursusvirksomhed.

Læs rapportens konklusioner her.

Du kan læse hele rapporten her.

Læs også konklusioner fra undersøgelse af 400 kursisters kursusudbytte i efterår og vinter 2015 her.

Kontakt

Kontakt vores kursussekretær på telefonnr. 70272321 eller mail: Pia@samarbejdssekretariatet.dk

Kurser

Alle arbejdspladsrettede kurser afholdes pt. som fysiske kurser. Vi har derfor opstillet en række krav til såvel arbejdsplads, deltagere såvel som til vores undervisere for at sikre, at undervisningen kan gennemføres på forsvarlig vis.

Se vores Covid-19 retningslinjer her

Ny i SU?

Hør mere om udbytte af kursus i Samarbejdsaftalen.

Ny i SU?

Kursuskoncept

Download beskrivelsen af Samarbejdssekretariatets kursuskoncept her

Gå til indkøbskurven...