BurgerClose

Coronakrisen

Coronakrisen
Coronakrisen

10. 2. kl. 14.00-15.30

Hvordan kan samarbejdsudvalget understøtte trivsel og opgaveløsning under coronakrisen?

V. Malene Friis Andersen

SU og strategi

SU og strategi
SU og strategi

1. 3. kl. 14.30-16.00

SU’s opgaver ift. arbejdspladsens strategi

v. Marie-Louise Sederberg og Lars F. Hansen

Krænkelser

Krænkelser
Krænkelser

8. 3. kl. 9.00-11.00

Samarbejdsudvalget som aktør i håndtering og forebyggelse af krænkelser

v. Mille Mortensen

Relationerne

Relationerne
Relationerne

22. 3. kl. 14.00-16.00

Relationerne i samarbejdsudvalget

v. Lars F. Hansen og Pia Lassen

 

SU og AMO

SU og AMO
SU og AMO

7. 4. kl. 14.00-15.30

Snitflader og muligheder i samarbejdet mellem SU og AMO

v. Anders Kragh Moestrup og Magnus Bryde

Værdiskabelse

Værdiskabelse
Værdiskabelse

29. 4. kl.14.00-15.30

Hvordan skaber vi værdi i SU, og hvordan giver SU arbejdet værdi for arbejdspladsen?

v. Ane Alsløv og Magnus Bryde

Gå til indkøbskurven...