BurgerClose

Webinar med Malene Friis Andersen den 10. februar 2021

Onsdag den 10. februar kl. 14-15.30 holder Samarbejdssekretariatet webinar, om hvordan de statslige samarbejdsudvalg kan understøtte trivsel og opgaveløsning under coronakrisen.

Ph.d. og autoriseret psykolog, Malene Friis Andersen, vil stå for oplæg og facilitering. Webinaret vil være det første i en række af webinarer, hvor der bliver sat fokus på relevante emner og SU’s arbejde i praksis.

På dette webinar ser vi på, hvad coronakrisen betyder for arbejdsfælleskabet, opgaveløsningen og trivsel hos de ansatte. Vi sætter fokus på, hvordan medlemmer af samarbejdsudvalget hver især og ikke mindst sammen kan gøre for at styrke trivsel, opgaveløsning og arbejdsfællesskaber under coronakrisen. Vi dykker også ned i, hvad lederen og arbejdspladsen kan lære af både de gode og de mindre gode erfaringer under coronakrisen. På webinaret får deltagerne viden, inspiration samt konkrete redskaber til at sætte fokus på trivsel og arbejdsfællesskabet.

Vi kommer omkring følgende emner:

  • Emergerende kriser (kriser der udvikler sig) og hvorfor forskellige personer reagerer forskelligt på forskellige tidspunkter
  • Forandringer og uforudsigelighed - få arbejdsfællesskabet godt igennem
  • Mathed i relationerne og hvordan I kan revitalisere dem
  • Samarbejd fokuseret om arbejdsopgaverne i en krisetid – gør den tavse viden talt
  • Distancearbejde og trivsel på distancen

Webinaret afholdes på ZOOM, og det er gratis at deltage.

Gå til indkøbskurven...