BurgerClose

Vi er i fuld gang med fysiske kurser igen

28-08-2021

Kære Læser

Nu er vi tilbage efter en dejlig sommerferie, og vi er allerede i fuld gang med at undervise ude på de statslige arbejdspladser igen, og vi ser ind i et travlt og spændende efterår med rigtig mange bookninger i kalenderen. Vi har faktisk så travlt, at vi netop har tilknyttet yderligere 5 undervisere til vores korps af yderst kompetente SU-undervisere.

Derudover er vi i fuld gang med at planlægge en masse andre spændende aktiviteter i den kommende tid, vi har bl.a. et par temadage på vej, som vi glæder os meget til at kunne fortælle mere om, og inden længe vil der også blive udsendt en tilrettet Samarbejdsaftale på baggrund af den seneste overenskomstaftale, ligesom vi kommer til at udsende en ny vejledning omkring §3, stk. 2 i Samarbejdsaftalen. Vi er også ved at planlægge aktiviteter i forhold til de forskellige indsatsområder, som er del af OK21-forliget: grøn omstilling, medarbejderinddragelse ift. udbudsprocesser samt samarbejdet mellem SU og AMU, som du kan læse mere om her.

Vi vil selvfølgelig vejlede jer i forhold til de nye elementer og lade høre fra os via nyhedsbrev og opslag på vores LinkedIn-profil.

Vi og vores dygtige undervisere er glade for igen at kunne komme ud og undervise fysisk på arbejdspladser efter halvandet år med en masse virtuelle kurser. Vi står klar til at undervise både nyudpegede medlemmer i at blive skarpe på, hvad samarbejdsaftalen er, og hvordan den udleves på en sådan måde, at SU-arbejdet skaber værdi. Vi har også en bred vifte af kurser til det erfarne samarbejdsudvalg, som har brug for ny inspiration til SU-arbejdet eller til at udvikle de interne relationer, samt til de SU-udvalg, der ønsker i højere grad at være en aktør i forhold til udviklingen af arbejdspladsen i forbindelse med trivsel, omstillingsprocesser eller med at få skabt en konfliktrummende kultur på arbejdspladsen. Læs om alle vores kurser her.

Det er desuden stadig muligt at booke en gratis evalueringsseance, som en af vores dygtige undervisere faciliterer. Det kan I læse mere om her.

Hvis du har spørgsmål til kurserne eller i øvrigt gerne vil vide mere om noget vedr. samarbejdsaftalen, er du altid velkomne til at kontakte os på kontakt@samarbejdssekretariatet.dk eller +45 7027 2321

På sekretariatets vegne,

Magnus Bryde og Pia Lassen

Gå til indkøbskurven...