BurgerClose

Opvarmning til Samarbejdssekretariatets debatarrangement

22-10-2019

Vi håber, vi ses til vores debatarrangement den 31. oktober, hvor vi sætter fokus på samarbejde. Både når det er godt, og når der er brug for at få det tilbage på sporet.

Vi kan allerede nu love mindst en lykkelig slutning – nemlig på en konflikt, der voksede sig så stor, at den næsten ødelagde samarbejdet i Fyns Politi. Daværende politidirektør, Kit Claudi Grøn-Iversen og næstformand i Fyns Politiforening, Kurt Bønnelykke Nielsen, kommer forbi arrangementet for at fortælle, hvordan de kunne fjerne sig helt fra hinanden – og hvordan de fandt tilbage igen.

...Og mens du venter kan du varme op til arrangementet ved at læse vores interviews med dem her i nyhedsbrevet. Kit fortæller, hvordan det var at blive ringet op af Fyns Stiftstidende, der ville have en kommentar til at Politiforeningen krævede hende fyret, og Kurt fortæller hvordan foreningen nåede dertil. Eller du kan læse et interview med tidligere konsulent i Samarbejdssekretariatet, Niels Bundgaard, der fortæller, at der altid er en vej tilbage til dialogen – også når det ser ud som om den er helt lukket.

Til arrangementet kan du også møde Stefan Hermann, der har haft ansvaret for fusionen mellem professionshøjskolen UCC og Metropol. ”Sådan en fusion er jo et monster, der skal landes samtidig med, at alt andet skal køre videre. Det havde vi ikke kunnet gøre uden samarbejdsudvalget. Medlemmerne har været gode hverdagsvidner, og de har hjulpet os med at træffe bedre beslutninger - og de gange vores beslutninger har vist sig ikke at være så gode, har de gjort os opmærksomme på det, så vi har haft mulighed for at ændre dem i tide,” siger han. Han deltager i en paneldebat om SU’s værdiskabelse sammen med Ane Asløv, Ingrid Kryhlmand og Michael Ørnø. Du kan læse hele programmet og tilmelde dig her.

Vi håber vi ses!

Rigtig god læselyst
- og del gerne!

Gå til indkøbskurven...