BurgerClose

Nyt kursustilbud til det erfarne Samarbejdsudvalg

27-03-2019

Foråret er godt på vej, og vi har på baggrund af efterspørgsel brugt vintermånederne til at udvikle et nyt kursustilbud. Kurset er målrettet det erfarne SU, der er blevet gen-etableret som led i en organisatorisk omorganisering, og som derfor har brug for at blive kickstartet.

Vi tager udgangspunkt i medlemmernes tidligere erfaringer fra SU-arbejde og bistår med at I får drøftet ”spilleregler” for jeres nye udvalg, afklaret opmærksomhedspunkter i.f.t. struktur og sammensætning og i fællesskab får prioriteret de mest presserende opgaver for det nye udvalg, herunder kommunikationsopgaverne i forhold til resten af arbejdspladsen. Kurset varer en halv dag og forudsætter forudgående kendskab til Samarbejdsaftalen. Læs mere om kurset på vores website.

Vi tilbyder fortsat at facilitere en evaluering af SU’s arbejde samt et halvdagskursus, der understøtter det erfarne SU’s fokus på at blive ”endnu bedre” ved at flytte fokus fra overholdelse af informationsforpligtelsen til at indgå i en dialog omkring den løbende udvikling af organisationen.

Gå til indkøbskurven...