BurgerClose

Kurser for nye SU-medlemmer

11-11-2019

Som ny udpeget SU-medlem skal du inden for de første seks måneder efter din udpegning have tilbudt et kursus for samarbejdsudvalgsmedlemmer. Kurserne klæder dig på til at varetage din rolle og dine forpligtigelser i samarbejdsudvalget på en spændende og lærerig måde i samspil med andre nye SU-medlemmer og en kvalificeret SU-underviser. Kurset er relevant for både ledelses- og medarbejderrepræsentanter, ligesom HR-medarbejdere, der er involverede i SU-arbejdet, også er meget velkomne.

Vi afholder løbende kurser i Aalborg, Horsens og København, og som noget nyt afholder vi også et engelsksproget grundkursus i Aarhus og København.

Vi afholder også et kursus målrettet specifikke sektorer. Her tager vi udgangspunkt i de rammebetingelser, der er for den enkelte sektor, og giver muligheder for erfaringsudveksling på tværs af arbejdspladser. Alle kurser er heldagskurser. Se kursuskalenderen for 2020 her.

Hvis I er et helt nyt udvalg, der har brug for at blive introduceret til Samarbejdsaftalen og Samarbejdssystemet, kan kurset med fordel afholdes hos jer. Læs gerne mere her.

Gå til indkøbskurven...