BurgerClose

Invitation til webinar om SU's muligheder for at fastlægge retningslinjer

13-10-2021

Kom til gratis webinar den 24. november og hør vores koordinerende konsulenter fortælle om, hvilke muligheder SU har for at fastlægge retningslinjer.

Har du styr på, HVAD der kan fastlægges retningslinjer for i SU, og ikke mindst HVORDAN man kan gøre dette? Hvor er skillelinjen mellem SU og TR-stof, og hvad er forskellen ift. de lokalaftaler, der forhandles mellem ledelsen og TR samt retningslinjer indgået i SU?

Når SU fastlægger retningslinjer, er det udtryk for, at medarbejderrepræsentanterne og ledelsesen er blevet enige om at fastlægge politikker eller principper, der regulerer et forhold på arbejdspladsen, der ligger inden for ledelsens kompetenceområde. Når en retningslinje er besluttet af SU i overensstemmelse med SU-aftalens § 6, er den således lige så regulerende som andre aftaler, der er aftalt centralt eller lokalt. SU’s fastlæggelse af retningslinjer kan således være et alternativ til, at ledelsen ensidigt fastsætter retningslinjer for arbejds- og personaleforholdene på arbejdspladsen.

Du kan på dette webinar møde sekretariatets koordinerende konsulenter, Pia Lassen og Magnus Bryde, der vil fortælle om de muligheder, der ligger inden for Samarbejdsaftalen, samt svare på spørgsmål. Du har også mulighed for at få inspiration fra andre statslige arbejdspladser, der er interesseret i at høre mere om SU’s mulighed for at fastlægge retningslinjer.

Webinaret afholdes på Zoom.

Dato: 24. november 2021 kl. 13.00-14.30

Gå til indkøbskurven...