BurgerClose

Invitation til webinar om medarbejderinddragelse i grøn omstilling på statslige arbejdspladser

22-02-2022

Kom til gratis webinar den 21. april og få inspiration til, hvordan SU kan arbejde med medarbejderinddragelse i grøn omstilling på statslige arbejdspladser.

Har du overvejet, hvordan du kan bidrage til den grønne omstilling, og hvilke muligheder de statslige arbejdspladser har for at inkorporere fokus på grøn omstilling i forhold til den nuværende og fremtidige opgaveløsning? Er du nysgerrig på, hvilken rolle medarbejder- og ledelsesrepræsentanter i samarbejdsudvalgene kan spille for at finde gode og innovative lokale løsninger, som kan nedbringe arbejdspladsens klimabelastning?

Med den statslige overenskomstaftale fra 2021 er der sat fokus på medarbejderinddragelse i grøn omstilling på statslige arbejdspladser, og emnet bør drøftes i samarbejdsudvalgene, når den grønne omstilling har betydning for arbejds- og personaleforhold på arbejdspladsen. På dette webinar får du inspiration til, hvordan aftalen kan implementeres, og der bliver sat ord på, hvilken rolle SU kan og bør spille.

Samarbejdssekretariatet har bedt to offentlige arbejdspladser fortælle om, hvad de har gjort for at nedbringe deres CO2-aftryk og at dele deres viden om, hvad grøn omstilling vil sige på deres arbejdspladser. Region Midtjylland vil fortælle om, hvordan de har arbejdet med medarbejderinddragelse i forbindelse med udarbejdelsen af en ny strategi for bæredygtighed, og Roskilde Universitet vil dele deres erfaringer med at arbejde målrettet med at nedbringe arbejdspladsens klimaaftryk.

På webinaret møder du desuden Samarbejdssekretariatets koordinerende konsulenter, Pia Lassen og Magnus Bryde, der vil fortælle om, hvilken ramme Samarbejdsaftalen sætter for dialogen om grøn omstilling, og programstøtte Jette Louise Flensburg giver en introduktion til grøn omstilling set med et statsligt perspektiv. Du har også mulighed for at få inspiration fra andre statslige arbejdspladser, der er interesseret i at høre mere om og udveksle erfaringer med SU’s mulighed for at sætte skub i store som små initiativer til gavn for klimaet.

Webinaret afholdes på Zoom

Dato: 21. april 2022 kl. 13.00-15.00

Tilmeld dig her.

Gå til indkøbskurven...