BurgerClose

God sommer fra sekretariatet

29-06-2022

Kære læser

Sommeren er over os, og vi er i fuld gang med at planlægge en masse spændende aktiviteter til jer i efteråret. Det gælder både i forhold til vores kursusafholdelse, men også i forhold til de aktiviteter, der er del af de indsatsområder, der blev aftalt som led i OK21. Her har vi indtil videre især haft fokus på medarbejderinddragelse i grøn omstilling og samarbejdet mellem SU og AMO, men vi er nu også ved at starte projektet om medarbejderinddragelse ift. udbud, genudbud og udlicitering op. Vi informerer løbende om aktiviteterne her i nyhedsbrevet, men du kan også finde værktøjer samt information omkring afholdt og kommende arrangementer på vores hjemmeside.

Du kan finde information om kommende aktiviteter ift. medarbejderinddragelsen i grøn omstilling her.

Du kan finde inspiration ift. samarbejdet mellem SU og AMU omkring psykisk arbejdsmiljø her.

Ny i SU?

For nye SU-medlemmer (eller hvis man har brug for en genopfriskning) afholder vi løbende åbne kurser, hvor man som nyudpeget SU-medlem får en forståelse for de centrale bestemmelser i Samarbejdsaftalen, der regulerer SU-arbejdet og herunder roller og forpligtigelser for henholdsvis ledelses og medarbejderrepræsentanter, samt hvordan SU-arbejdet kommer til at skabe værdi for arbejdspladsen. Kurserne foregår på tværs af de statslige arbejdspladser, hvilket betyder at du som nyt SU-medlem får et bredt perspektiv på hvordan SU-arbejdet kan udføres ved at høre andres erfaringer. En tidligere deltager har sagt følgende om deltagelse i et åbent kursus:

”Som ny i SU kan man suge rigtig meget til sig. Det er meget udbytterigt og spændende at være på kursus med SU-repræsentanter fra andre statslige arbejdspladser - det udvider forståelsen af de udfordringer, der går på tværs, og det er inspirerende at høre, hvordan andre har håndteret forskellige udfordringer.”

Kurserne afholdes både på dansk og engelsk og med fysisk og virtuel undervisning. Du kan læse mere om vores åbne kurser samt finde datoer for afholdelse her.

Hvis der er flere nye medlemmer af udvalget, kan det give værdi at afholde kurset for det samlede udvalg. Du kan læse mere om denne mulighed her.

Planlægning af efteråret

Har I overvejet et kursus i den reviderede Samarbejdsaftale, om SU som aktør ift. trivslen på arbejdspladsen - eller måske en halv dag med øvelser, der styrker relationerne internt i udvalget? Så er det en god idé allerede nu at kontakte os, så vi kan booke en dato, da vi allerede nu har fyldt godt op i kalenderen hos vores undervisere.

Læs mere om alle vores kursustilbud her.

Ny folder om Samarbejdssekretariatet

Er du nysgerrig på baggrunden for sekretariatet og hvad vores vision og udfoldede kursuspalette er? Vi har netop sendt en ny folder om sekretariatet og vores tilbud til de statslige arbejdspladser i trykken, men du kan allerede nu se den her.

God sommer

Vi vil gerne ønske alle en rigtig dejlig sommer – og på gensyn til et efterår fyldt med en masse spændende aktiviteter. Vi holder sommerferielukket i uge 29-30-31, men derefter er vi igen klar til at svare på henvendelser på: kontakt@samarbejdssekretariatet.dk og tlf. 7027 2321.

Del gerne nyhedsbrevet med dine kollegaer!

De bedste sommerhilsner fra,

Pia Lassen og Magnus Bryde

Gå til indkøbskurven...