BurgerClose
Evaluering af samarbejdsudvalgets arbejde

Evaluering af samarbejdsudvalgets arbejde

Samarbejdssekretariatet har udviklet et nyt værktøj til evaluering af samarbejdsudvalgets arbejde. Værktøjet er et redskab til selvevaluering, hvor vi guider jeres samarbejdsudvalg til at komme rundt om alle relevante facetter af SU-arbejdet. Du kan gratis downloade værktøjet her.

Værktøjet er blevet videreudviklet på baggrund af en evaluering af vores hidtidige evalueringstilbud. Evalueringen er blevet foretaget af et eksternt konsulentfirma, INEVA, der har været i kontakt med en række statslige arbejdspladser. Evalueringen viste, at det giver stor værdiskabelse for det lokale samarbejdsudvalg at have en underviser fra Samarbejdssekretariatet til at facilitere evalueringen i forbindelse med en temadag for samarbejdsudvalget, da det styrker samarbejdet i udvalget og værdien af jeres SU-arbejde til gavn for hele arbejdspladsen.

En temadag med evaluering af SU’s arbejde har en varighed af 6-7 timer og indeholder følgende elementer:
- En systematisk evaluering af jeres lokale SU-arbejde
- En mulighed for at dykke ned i de dele af jeres SU-arbejde, som I med fordel kan sætte fokus på
- Fælles udarbejdelse af en handlingsplan

Det er en integreret del af dagen at I guides igennem de dele af Samarbejdsaftalen, som jeres evaluering viser, at I med fordel kan sætte fokus på, samt får tips og tricks til det praktiske SU-arbejde – professionelt faciliteret af en erfaren SU-underviser, der er ekspert i Samarbejdsaftalen såvel som det praktiske SU-arbejde.

En evaluerings-temadag er for alle medlemmer af Samarbejdsudvalget. En evt. SU-sekretær kan med fordel også deltage.

Pris: Se vores priser her

Kontakt gerne vores kursussekretær Pia Hendrichsen på T: 7027 2321 eller på E: pia@samarbejdssekretariatet.dk, hvis dette kunne være spændende for jeres SU-udvalg.

Download

Du kan gratis downloade værktøjet her:

PDF (til udskrift)

Interaktiv PDF (til udfyldelse) OBS! download filen og udfyld i Acrobat Reader-app)

 

Gå til indkøbskurven...